Patriot Olin Kopunec mezi obětmi střelby v restauraci DRUŽBA.

Mezi obětmi včerejší tragédie byl i náš člen,Patriot,Oldřich Kopunec.Broďan tělem i duší,ale taky muzikant a organizátor kulturních akcí ve městě. Stačí pro připomenutí jmenovat Bílokarpatské slavnosti,které nesly jeho rukopis.Budeš nám moc chybět,Oline!!!! Uherskobrodští patrioti.

Příspěvek byl publikován v rubrice Zprávy se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

10 komentářů u Patriot Olin Kopunec mezi obětmi střelby v restauraci DRUŽBA.

  1. prosba napsal:

    Dovolte, abych vsem clenum spolku, jakoz i rodine pana Kopunce vyjadrila soucit a ucast. A prosim pana Kmenta ci nektereho z Patriotu, zda by si mohl precist muj mail odeslany na adresu in.verra@atlas.cz. srdecne dekuji, Ivana S.

  2. Lalina napsal:

    Úprimná sústrasť blízkym pána Kopunce i ostatných obetí. Je veľmi smutné, že takýto človek odišiel tak tragickým a nečakaným spôsobom.

  3. Olin Kopunec napsal:

    Báječný člověk, zapálený folklorista. Bude nám všem moc chybět. Upřímnou soustrast rodině a přátelům z Olšavy a Oldšavy.

  4. MOC DOBRY CLOVEK TO BOL napsal:

    POZNAL SOM HO NIEKOLKO ROKOU AJ SME SI DALI SPOLU SLIVOVICKU CLOVEK KTORY BOLCHLAP NA SVOJOM MIESTE JE MI MOC A MOC LUTO CO SA STALO OLINE ODPOCIVAJ V POKOJI UJKO MILANKO SLOVENSKO

  5. Upřímnou soustrast od souboru Klenot napsal:

    Česká a slovenská kulturní dílna z Brazílie by chtěla vyjádřit upřímnou a hlubokou soustrast rodině a Patriotům a velmi nás zasáhla zpráva o tragické události a odchodu pana Olina Kopunce. Vzpomínal mě s velkým dojde tím a láskou na naši návštěvu Uherského Brodu a proto na Vás v těchto těžkých chvílích nemůžeme nemyslet. Naše i Vaše srdce nás dnes bolí, ať je Bůh s Vámi, myslíme na Vás.
    S úctou, soubor Klenot.

  6. Poděkování napsal:

    Moc děkuji souboru Klenot za krásná slova účasti.O to více,že přišlo povzbuzení i z daleké ciziny.Ještě jednou děkuji,přátelé!
    sestra Věra

Napsat komentář