Kniha o gastronomii Východního Slovácka od L.Velana

Nová kniha Libora Velana Jak chutná Východní Slovácko se poprvé představila na Brodexpu v Uherském Brodě 27. 9. 2014. Autor vybral tradiční, ale i moderní pokrmy, které jsou běžně používané v regionu. Bohatá fotografická příloha nechá čtenáře nahlédnout na folklor a krajinu Bílých Karpat. Fotografie jsou dílem zkušených autorů jako například Zdeněk Zábranský, Libor Velan, Miroslav Potyka, anebo Magda Kejiková. Ve spolupráci s vydavatelem Petrem Bilavčíkem se podařilo poměrně v krátkém čase připravit publikaci, která odráží rozmanitost regionu. Kniha je s anglickým překladem a dá se předběžně objednat na mob. 736 445 006, nebo elektronicky: libor.velan@seznam.cz

Příspěvek byl publikován v rubrice Publicistika. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář